Få drömmen sann

Har du någonsin drömt om att åka till Afrika och göra några safariresor? Detta är mångas dröm och många verkligen känner att detta är något som skall göras så snart som det bara går. Men kanske har man inte pengarna eller kanske klarar man inte av detta, vad kan man göra då? Det handlar om att spara och se till att man får ihop detta som handlar om något för alla andra, något som jag gillar och tänker är viktigt. Man kanske känner att detta är en enkel uppgift men för vissa är detta lite svårt och kanske inte det enklaste sättet att börja dagen på. Men jag tror hela tiden att detta med bra safariresor kan utföras om man satsar på resor till Tanzania, något som jag tycker om och hoppas på med. Men om man får igenom sin vilja och drömmen blir besannad så kanske man känner att det mer lutar emot och känns att man kan få detta så snart som det bara går. 

Drömmen besannas

När man skall göra något som är bra för alla så kanske man känner att detta handlar om något bra, något som gör en lycklig och som får en att vilja göra lite mer saker med. Kanske känner man att man kan göra lite mer för alla andra och jag tror hela tiden att detta är ett mål man bör satsa mot, och försöka göra med. Men om man inte får till detta så kan man ändå kanske undra om det något gång kommer att bli av, ja, om man kommer att få se dom stora fem som man kallar dom djuren som lever och finns på savannen i afrika. Men allt går och om man besannar drömmen så kan man få det som man verkligen vill för alla med vilket är bra.